onsdag 23. februar 2011

1 - 2 - 3
vroooom
Løk &Cheddarpai



                                                PAIBUNN
denne lagde jeg  i kjøkkenmaskin
raske
4  minutter
ca. 250g. hvetemel

ca. 150 g. usaltet meierismør
1- 1.5  ts.salt
( i dag brukte jeg 1ts.himalayasalt + 0.5ts. grovt maldonsalt)
1/2 stor gul løk
2 ts. lyse sesamfrø, kan ristes i stekepanne
 IS - vann  tilsettes
 gradvis, en skje om gangen
 til paideigen
er smidig , fast og blank


LA PAIBUNNEN HVILE
i 30.minutter


PAIFYLL
1 beger creme fraiche
1/3 beger seterrømme
3 egg
200 g. cheddarost
1/2 bunt frisk rosmarin
3/4 bunt gressløk
1  ts. cayennepepper 
3/4 ts. malt maldonsalt el . bordsalt 


stekes
200 +  grader Celsius
til gyllen

ca. 40 minutter




velbekomme
♥
bedre bildekvalitet neste gang håper jeg ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar